Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου – Ήταν η «Ντορίτα» στην τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Την τελευταία της πνοή άφησε η Κατερίνα Ζιώγου. Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα», όπου υποδύθηκε τη «Ντορίτα», την κόρη της Χριστίνας (σ.σ. Άννα Παναγιωτοπούλου). Η Κατερίνα Ζιώγου ήταν 49 ετών. Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή πριν από 10 ημέρες, ωστόσο ο θάνατός της δεν ανακοινώθηκε. Το θλιβερό συμβάν έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης όταν τελέστηκε το 9ήμερο μνημόσυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Ζιώγου έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ποια ήταν η Κατερίνα Ζιώγου

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Ντόλτσε Βίτα» (1995-97), ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Safe sex», «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και «Παππούδες εν δράσει». Η Κατερίνα Ζιώγου συμμετείχε και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μέχρι την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο και αναγκάστηκε να σταματήσει.

Το «Ντόλτσε Βίτα» εξιστορεί την παράνομη σχέση μιας διευθύντριας εργοστασίου, της Χριστίνας Μαρκάκου, με τον νεαρό Αντώνη Καλούδη (Θανάσης Ευθυμιάδης), σύντροφο της κόρης της, Ντορίτας. Το παράνομο ζευγάρι κάνει ό,τι μπορεί για να κρύψει τη σχέση αυτή, προκειμένου να μην έρθουν τα πάνω κάτω στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή τους και φυσικά για να μην το μάθει η «Ντορίτα» (σ.σ. Κατερίνα Ζιώγου).

Η Κατερίνα Ζιώγου αφήνει πίσω της μια κόρη 15 ετών.