Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν σήμερα τον Κώστα Βουτσά, σε κλίμα βαθιάς οδύνης.  

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου ηθοποιού- που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης- τελείται στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου η σορός του είχε τεθεί νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα. Ακολούθησαν οι επικήδειοι, ενώ στη συνέχεια η σορός, με πομπή, μεταφέρεται στο Α‘ Νεκροταφείο για την ταφή.      

Επικήδειο εκφώνησαν η κόρη του ηθοποιού, Νικολέτα Βουτσά, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Κώστας Μπακογιάννης, η Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η κηδεία του δημοφιλούς ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί στο Α‘ Νεκροταφείο, όπου ο δήμος Αθηναίων παραχώρησε στην οικογένεια του εκλιπόντος, τιμής ένεκεν, τάφο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό.      

Υποβασταζόμενη έφτασε η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ενώ συντετριμμένες ήταν και οι κόρες του ηθοποιού. Προσερχόμενη στη Μητρόπολη, η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, ανέφερε: «Είναι μία τεράστια απώλεια για την οικογένεια και είναι συγκινητικό που είναι και για όλη τη χώρα, απ‘ αυτά που βλέπουμε αυτές τις μέρες και τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε παρά πολύ τον πατέρα μου κι αυτό για μας είναι μία μικρή παρηγοριά».      

Στη Μητρόπολη, για το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά, βρίσκονται μεταξύ άλλων η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο γγ ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, o δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αλλά και πλήθος ηθοποιών ανάμεσα τους οι Μιμή Ντενίση, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Λάκης Λαζοπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Ρήγας Αξελός, Νίκος Γαλανός, Άννα Φόνσου, Μιχάλης Μητρούσης, Ελένη Φιλίνη.                                   

Φωτογραφίες: EUROKINISSI