Τι κοινό έχει η Κλεοπάτρα με το Φάντασμα της Όπερας; Ο Κουασιμόδος με τον Ορφέα; Η Εσμεράλντα με την Φαίδρα; Γιατί η Ιζόλδη δεν μπορεί να συναντήσει ποτέ τον Ιππότη; Η αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό!

Έρωτες που δεν ευτύχησαν σε ένα αίσιο τέλος….ή μπορεί και όχι…γιατί με τον δικό τους τρόπο χόρεψαν ως το τέλος της αγάπης.

Σκηνικά και κουστούμια που ξεπηδούν από παραμύθι, ερμηνείες εφάμιλλες επαγγελματικών θιάσων, χορογραφίες και τραγούδι συνθέτουν μια ανατρεπτική παράσταση.

Η ερασιτεχνική ομάδα του Fouagiè παρουσιάζει τις Στάχτες του Έρωτα σε σενάριο και σκηνοθεσία της συγγραφέως Ιφιγένειας Καραντωνίου. Πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Ιωαννίδου, Έφη Φαναρίδου, Γιάννης Ντίσιονς, Ευδοξία Καράνη, Ελένη Βαλασίδου, Σόφη Θεοδωρίδου, Νάνσυ Καλαϊτζή, Νίκος Τζιάτζιος, Αγγελική Καρναρή, Χρήστος Κεχαγιάς, Θανάσης Μπίνος Φερελής, Κορίνα Φαναρίδου. Στην τεχνική επιμέλεια ο Αλέξανδρος Γκάρβανος.

Ο Φεβρουάριος φέρει την σφραγίδα του έρωτα και του Fouagiè σε μία παράσταση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στο Sängerhalle Untertürkheim. Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 0162 3330383. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.