Ένας Γερμανός διαπίστωσε έκπληκτος πως η πρόταση γάμου στην αρραβωνιαστικιά του απαθανατίστηκε σε μια αεροφωτογραφία που χρησιμοποίησε το Google Maps.  

Ο Steffen Schwarz, που εργάζεται περιστασιακά ως αγρότης, έγραψε στα γερμανικά την φράση «Θα με παντρευτείς» σε ένα χωράφι με καλαμπόκια, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.   

Στη συνέχεια έβαλε στην φίλη του να πετάξει ένα drone πάνω από το χωράφι πέρυσι, αποκαλύπτοντας το ρομαντικό μήνυμα.  

Ωστόσο η πρόταση γάμου απέκτησε μεγαλύτερο κοινό από αυτό που σχεδίαζε.  

Ο 32χρονος είπε πως δεν είχε ιδέα ότι η πρόταση γάμου είχε εμφανιστεί στο Google Maps μέχρι που τον ειδοποίησε σχετικά μια θεία του στον Καναδά, η οποία του έστειλε ένα στιγμιότυπο.  

Η πρόταση, την οποία «έγραψε» χρησιμοποιώντας ένα τρακτέρ, εκτείνεται σχεδόν σε ολόκληρο το 20 στρεμμάτων χωράφι, που βρίσκεται στο Hüttenberg της κεντρικής Γερμανίας.   

Ο Schwarz εξήγησε στο τοπικό hessenschau.de πως είχε πει ψέματα στην φίλη του ότι είδε αγριογούρουνα στο χωράφι και μετά της ζήτησε να πετάξει το drone από πάνω.  

«Στην αρχή δεν μπορούσε να το δει [την πρόταση γάμου] επειδή το drone δεν πετούσε αρκετά ψηλά. Αλλά όταν το κατάλαβε, είπε αμέσως ναι», ανέφερε ο ίδιος.  

Με πληροφορίες από BBC

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!