Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κατάστημα ρούχων στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι που έγινε σημείο αναφοράς. Αδύνατον να περάσεις από το Le streghe son tornate και να μη σταθείς να χαζεύεις για ώρα την βιτρίνα.

Κι αν ήσουν λάτρης των «vintage» δημιουργιών θα έμπαινες και μέσα. Και θα ερωτευόσουν τον θαυμαστό , υπέροχο, πολύχρωμο κόσμο της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ριάννας Κούνου.

Πληθωρική, ενθουσιώδης, χαμογελαστή η Ριάννα Κούνου μεταδίδει αυτή την ενέργεια και στα ρούχα της και σε όλους όσους τη γνωρίζουν.

Η Ριάννα Κούνου με την Άννα Γούιντουρ, στην Αθήνα
Ριάννα Κούνου – Ειρήνη Νικολοπούλου

Και ξαφνικά η πιο «cult» μπουτίκ της Αθήνας μετακόμισε στο Βερολίνο και η Ριάννα Κούνου κατέκτησε την Γερμανία.

Το Κολωνάκι του Βερολίνου είναι η συνοικία Mitte. Εδώ είναι συγκεντρωμένα τα πιο in εστιατόρια και μπουτίκ της γερμανικής πρωτεύουσας.

Εδώ στην οδό Große Hamburger η Ριάννα Κούνου άνοιξε πριν από μισό χρόνο τη νέα της μπουτίκ με ένα όνομα γεμάτο αυτοπεποίθηση: Rianna in Berlin, “Η Ριάννα στο Βερολίνο”.

Κιμονό , τουνίκ, μακριά φορέματα, πανωφόρια, όλα πολύχρωμα και μαγικά κατακτούν τις Γερμανίδες. Η Ριάννα στο Βερολίνο, γίνεται η αγαπημένη σχεδιάστρια πολλών επώνυμων κυριών.

Στη συνέχεια η Ριάννα Κούνου ενώνει τις δυνάμεις της με την Νίνα Κουν και ένα νέο κατάστημα έρχεται να ταράξει τα νερά της μόδας στη Γερμανία: Rianna + Nina.

Πριν από λίγους μήνες λάνσαραν τη συλλογή τους It’s all Greek to me σε ένα trunk show στο Instagram του διεθνούς σάιτ Moda Operanti και η Ριάννα με την Νίνα κατακτούν τον κόσμο.

Στους «ναούς της μόδας» της Ριάννα και της Νίνα δεν θα βρείτε μόνο δημιουργίες της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Θα βρείτε υπέροχα vintage κομμάτια Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών.

Όπως για παράδειγμα η vintage μωβ τσάντα Hermes, ή η Vintage μπλούζα Ungaro, συνδυασμένη με φούστα Giorgio Armani .

Θα βρείτε ακόμη κοσμήματα από την Κατερίνα Κοσμά, την Μαρία Μάστορη και τη Λητώ, δημιουργήματα από Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας με το όνομα Hallelujah ή juju de kokimo

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι ιδιαίτερα και μοναδικά. Και έχουν μία ιδιότητα: Μένουν αξέχαστα.