Η γνωστή aerial performer Κατερίνα Σολδάτου σε μια νέα εντυπωσιακή της εναέρια «παράσταση», εξερευνά τις ομορφιές της Κρήτης, για… καλό σκοπό.

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Σολδάτου «πέταξε» κάτω από τη γέφυρα της Αράδαινας, στα Σφακιά, αλλά και πάνω από το κάστρο του Κουλέ στο λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τους σκοπούς της οργάνωσης «Μαζί Νικάμε τον Καρκίνο».

Απολαύστε το βίντεο με τίτλο «Εξερευνώντας την Κρήτη»:

Όπως αναφέρει η ίδια: «Εξερευνήσαμε, μαζί με τον συνεργάτη και σύζυγό μου Σπύρο Μπάντιο, την Κρήτη και τις δυνατότητές της όσο μπορούσαμε φυσικά μέσα σε δέκα ημέρες.

Στόχος μας ήταν να χορέψω στη γέφυρα της Αράδαινας στα Σφακιά όπου μετά απο αρκετές δυσκολίες με τον καιρό το καταφέραμε. Επιπλέον κάναμε ελεύθερη κατάδυση στο πιο μαγευτικό μέρος που έχω συναντήσει ποτέ, όπως επίσης χάρη στην ιδιαίτερη φιλοξενία των ανθρώπων εκεί μας βοήθησαν άμεσα έτσι ώστε να χορέψω και πάνω απ’το ιστορικό φρούριο Κούλε στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Είδα το πλημμυρισμένο χωριό Σφεντίλι στο φράγμα Αποσελέμη, τα χιονισμένα  βουνά του Ψηλορείτη,της Δίκτης και των Λευκών Ορέων και αρκετές γέφυρες που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Σίγουρα θα ήθελα να επισκεφτώ και να χορέψω σε όλα τα φαράγγια της Κρήτης, να εξερευνήσω περισσότερο τον βυθό της και να ανέβω στις κορυφές της».

Συντελεστές: Κατερίνα Σολδάτου: ακραίος εναέριος χορός – Σπύρος Μπάντιος : Σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής – Βασίλης Θεοδώρου : Εναερίτης, υπεύθυνος ασφάλειας

Φωτογραφίες: Μιχάλης Χριστοδουλάκης, Σπύρος Μπάντιος