Στις φλόγες ιστορικό ξενοδοχείο στο Μέλανα Δρυμό – Άνω του 1 εκατ. ευρώ η ζημιά στα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόριά του

Τεράστια ζημιά υπέστη, μετά από φωτιά, ιστορικό ξενοχοχείο στο Μέλανα Δρυμό που φιλοξενούσε πολυτελή και βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια.

695

Τεράστια καταστροφή ύψους άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε σε ιστορικό ξενοδοχείο στο Μέλανα Δρυμό.  

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο τμήμα με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Traube Tonbach, στο Μπάιερσμπρον της Γερμανίας, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πάνω από εξήντα άτομα απομακρύνθηκαν από το ιστορικό κτίριο 230 ετών, το οποίο σύμφωνα με τις γερμανικές Αρχές καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.  

Για πάνω από 8 ώρες πάνω από 155 πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες.

Το Traube Tonbach φιλοξενούσε μερικά από τα πιο εκλεκτά εστιατόρια και μπαρ – μεταξύ αυτών και το, βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Schwarzwaldstube, αλλά και το Köhlerstube, με ένα Michelin.  

Σύμφωνα με τις Αρχές, προς το παρόν τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ οι ερευνητές της αστυνομίας και της πυροσβεστικής δεν μπορούν ακόμη να μπουν στο κτήριο.