Γεύση από ελληνικό καλοκαίρι στην Αυστραλία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όσοι επισκεφθούν την Αδελαΐδα και το πρώτο παραλιακό bar της Αυστραλίας, το οποίο θα κοσμεί για τέσσερις ολόκληρους μήνες μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Νότιας Αυστραλίας, το Glenelg.

Εμπνευσμένο από τα παραλιακά μαγαζιά που συναντά κανείς σχεδόν σε όλες τις ελληνικές παραλίες, το The Moseley Beach Club είναι το πρώτο μπαρ πάνω στην άμμο σε ολόκληρη την Αυστραλία και αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα highlight της Πολιτείας, ενώ πέρυσι υποδέχθηκε πάνω από 50.000 επισκέπτες, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που καταφέραμε και φέτος να πάρουμε την έγκριση του Δήμου και η ανταπόκριση του κόσμου στο άκουσμα ότι θα είμαστε και πάλι κοντά τους μας έχει ενθουσιάσει» δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ο διευθυντής της επιχείρησης Luke Donaldson.

«Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε και πάλι τους φίλους μας στην νέα ανανεωμένη μας επιχείρηση στην καρδιά του Glenelg και, φυσικά, προσκαλούμε τους πάντες να ζήσουν μαζί μας αυτή την μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία που φέτος θα διαρκέσει τέσσερις ολόκληρους μήνες».

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιχείρησης, το «The Moseley Beach Club» ήταν μια ιδέα που υπήρχε στα σκαριά εδώ και πέντε χρόνια και η έμπνευση ήρθε φυσικά από τις παραλίες της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, όπου τέτοιες επιχειρήσεις λειτουργούν με τεράστια επιτυχία εδώ και χρόνια.

Η επιχείρηση ήδη λειτουργεί ως πόλος έλξης επισκεπτών και τουριστών, ενώ σύμφωνα με τους ντόπιους της περιοχής, πρόκειται για μια ανάσα καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς που, όμως, φαίνεται ότι έχει συμβάλλει σημαντικά και στην αύξηση της εμπορικής κίνησης της περιοχής που θεωρείτο ανέκαθεν τουριστική.

«Είμαστε ευγνώμονες στο Δήμο της περιοχής που ύστερα από τόσες συζητήσεις τελικά μας επέτρεψε να κάνουμε το όνειρο αυτό πραγματικότητα. Η θετική ανταπόκριση και τα σχόλια του κόσμου πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι επιβεβαίωσαν την αρχική μας υποψία και όπως αποδείχθηκε είχαμε δίκιο να επιμένουμε αφού όλοι λατρεύουν το γεγονός πως μπορούν να ζήσουν μια ευρωπαϊκή εμπειρία λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους και να απολαύσουν ένα γεύμα, ένα ποτό ή τον καφέ τους σε μια υπέροχη παραλία», συνεχίζει ο διευθυντής της επιχείρησης.

Το παραλιακό μπαράκι και εστιατόριο το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει 50 νέες θέσεις εργασίας, πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές Δεκεμβρίου.
«Πρώτο μας μέλημα ήταν ανέκαθεν και παραμένει η ασφάλεια των πελατών μας, η προστασία της περιοχής και φυσικά του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αφενός, στην εξειδικευμένη και αυστηρή εκπαίδευση του προσωπικού μας, αφετέρου, στη διατήρηση της στενής συνεργασίας με τον Δήμο της περιοχής ώστε να παραμείνει η επίσκεψη στην παραλία του Glenelg, μια ασφαλής, ευχάριστη και φιλική προς τις οικογένειες εμπειρία.

«Η ζωή είναι πάντα πιο όμορφη όταν βρίσκεται κανείς σε μια παραλία και για μας στην Νότια Αυστραλία είναι κρίμα να έχουμε τόσες υπέροχες ακτές και να μην μπορούμε να τις απολαύσουμε.

«Σας προσκαλούμε λοιπόν να περάσουμε όλοι μαζί ακόμα ένα ονειρεμένο καλοκαίρι» καταλήγει ο κ. Donaldson.

Text Θεοδώρα Μαΐου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!