Ο Χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου Santa Run επιστρέφει ξανά στο κέντρο της Αθήνας για 6η χρονιά.   

Ειδικότερα, σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η 6η κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου στις 9:30 το πρωί. Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την είσοδο του City Link, έξω από το Holmes Place Athens Club, οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν μία διαδρομή 3 χιλιομέτρων, χωρίς ωστόσο να χρονομετρούνται.

Foto Πελαγία Καρανικόλα

Το Santa Run έχει καθιερωθεί ως ένας κοινωνικός θεσμός με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση, θα διατεθεί στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ για το φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας.

Foto Νίκος Καρανικόλας

Το Santa Run πραγματοποιείται με διοργανωτές τα Holmes Place, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).  

Το κόστος συμμετοχής στον χριστουγεννιάτικό αγώνα δρόμου είναι 12 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η στολή του Αϊ – Βασίλη, ενώ οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα Holmes Place Clubs στο Μαρούσι, στη Γλυφάδα και την Αθήνα.    

Πληροφορίες:   

Holmes Place Maroussi (Αγίου Κωνσταντίνου 40, τηλέφωνο επικοινωνίας – 2106196791), Holmes Place Glyfada (Γρ. Λαμπράκη 83, τηλέφωνο επικοινωνίας – 2109690096), Holmes Place Athens (Σταδίου 4 & Βουκουρεστίου, τηλέφωνο επικοινωνίας – 2103259400)

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!