Δύο θεατρικές παραστάσεις χαρίζουν άφθονο γέλιο στον ελληνισμό της Στουτγκάρδης

Στις 8 Δεκεμβρίου θα φιλοξενηθούν δύο σατιρικές επιθεωρήσεις στη Στουτγκάρδη που υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο στους θεατές.

637

Δύο διαφορετικές παραστάσεις θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν οι Έλληνες της Στουτγκάρδης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Sängerhalle (Unterturkheim). Υπό την αιγίδα του Greek Theater Art Production, παλιοί και νέοι ηθοποιοί πρόκειται να ενώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να προσφέρουν γέλιο μέχρι δακρύων. 

Ο Καραγκιόζης ετοιμάζει τον μπόγο του και έρχεται στη Γερμανία γιατί γίνεται «Ο γάμος του Μπαρμπα-Γιώργου». Οι φιγούρες του λαϊκού μας ήρωα του θεάτρου σκιών δραπετεύουν από το φωτισμένο μπερντέ και γίνονται άνθρωποι που κινούνται στο θεατρικό σανίδι. Στο ρόλο του Καραγκιόζη ο Τάκης Βαμβακίδης. Ώρα έναρξης της παράστασης: 13:00.

Η δεύτερη παράσταση είναι του Γιώργου Κωνσταντίνου και φέρει έναν τίτλο που λέει πολλά… «Σε όποια χώρα και να μείνω Έλληνας θα παραμείνω»! Μία επιθεώρηση που σχολιάζει την επικαιρότητα με καυστικό και αστείο τρόπο, γεννώντας παράλληλα πολλά ερωτηματικά για την πολιτική και την κοινωνία. Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι Μάρκος Λεζές, Μιχάλης Μόσιος (Ταμτάκος), Τάκης Βαμβακίδης, Χρήστος Κάλοου, Τίσσα Βασιλάκη, Γιάννης Μπούσδρος και Νίκη Αγγελάκη. Ώρα έναρξης της παράστασης: 17:00

Τιμές εισιτηρίων

Ο Γάμος του Μπαρμπα-Γιώργου

Προπώληση 8/10 ευρώ
Ταμείο 10/12 ευρώ

Σε όποια χώρα και να μείνω Έλληνας θα παραμείνω

Προπώληση 29/35 ευρώ
Ταμείο 35/40 ευρώ

Πληροφορίες 

15222652893 
017661802493

Sängerhalle Untertürkheim
Lindenschulstraße 29, 70327 Stuttgart 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!