Αργυρό για τον Πετρούνια στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο. Για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο χρειάζεται μόνο πρωτιές από εδώ και πέρα.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το απόγευμα του Σαββάτου ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που έγινε στο Κότμπους της Γερμανίας.

Για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα πρέπει να πάρει τρία χρυσά μετάλλια στα τρία εναπομείναντα Παγκόσμια Κύπελλα, που θα διεξαχθούν μέσα στο 2020. Με λίγα λόγιαμ, δεν έχει άλλο περιθώριο λάθους. Πάντως, μέχρι τον Φεβρουάριο που είναι το επόμενο, είναι αρκετός καιρός για να ετοιμαστεί και να αφήσει εντελώς πίσω τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο.  Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πήρε 14.866 πόντους, πληρώνοντας την κακή του έξοδο στο πρόγραμμα, όπως ακριβώς έναν μήνα πριν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Για την ιστορία, την πρωτιά πήρε ο 25χρονος Κινέζος Γιανγκ Λιού, με 15.133 βαθμούς.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!