2η και 3η θέση για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fudokan Shotokan Karate στο Sindelfingen

766

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, καθώς και τρεις πέμπτες θέσεις κατέκτησε η ελληνική αποστολή στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fudokan Shotokan Karate που διεξήχθη στο Sindelfingen στις 1-3 Νοεμβρίου. 

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία kata βετεράνων γυναικών κατέκτησε η katateka Φανή Πράσινου. Η Ιωάννα Λαβορόρου στα kata κορασίδων 10 έως 11 ετών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ασημένιο μετάλλιο για την katateka Φανή Πράσινου

- ADS -


Χάλκινο μετάλλιο για την Ιωάννα Λαβορόρου

Πέμπτη θέση στην κατηγορία kata κοριτσιών 8 έως 9 ετών κατέλαβε η Νικολέτα Αδαμοπούλου και την ίδια θέση κατέλαβε και ο Γιάννης Αξιπόλυτος στο kata αγοριών 10 έως 11 ετών. Τέλος, πέμπτη θέση κατέκτησαν οι Διοτίμα Καρανικολάου και ο Διονύσης Τάσης στο enbu άνδρα εναντίον γυναίκας. 

Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής Κωνσταντίνος Χαναππάς, Νίκος Καραμπιλαύκος, Ελένη Αξιπόλυτου, Ευτυχία Ράπτη και Κωνσταντίνος Ράπτης, όμως οι αντίπαλοί τους επικράτησαν.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής

Αρχηγός της αποστολής και προπονητής της ομάδας ο κύριος Σάββας Μαστραππάς, με τον κύριο Καρσιώτη στη θέση βοηθού προπονητή. Οι συμμετέχοντες είναι μέλη της Σχολής Karate Κυψέλης «Πράξανδρος».

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 37 χώρες και συνολικά 2.000 καρατέκα. 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!
- ADS -