Την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Στουτγκάρδη κατέλαβε ο Λευτέρης Πετρούνιας, που έμεινες για λίγο εκτός βάθρου.

Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που οδήγησαν τον Έλληνα πρωταθλητή εκτός της πρώτης τριάδας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η προσπάθειά του χαρακτηρίζεται ως υπέρβαση αν λάβουμε υπόψη τον τραυματισμό στο χέρι του που τον κράτησε 11 μήνες μακρυά από τους αγώνες. Ένα μικρό βηματάκι που έκανε κατά την έξοδό του ήταν αυτό που του στέρησε το χάλκινο μετάλλιο και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, αποσπώντας 14.733 βαθμούς από τους κριτές.

Όμως το όνειρο για τους Ολυμπιακούς δεν τελειώνει εδώ, καθώς η κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων σε 4 πρωταθλήματα ίσως του εξασφαλίσει μία θέση στο Τόκιο.

Το ETSI Magazin ήταν δίπλα στο Λευτέρη Πετρούνια στο Hanns-Martin-Schleyer-Halle στη Στουτγκάρδη. Δείτε το βίντεο με την προσπάθειά του:

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!