Στη σκηνή της Eurovision 2019 ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, που πέρυσι έφτασε στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού εκπροσωπώντας την Κύπρο.  

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends» μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka, που διαδοχικά ερμήνευσαν ο ένας τραγούδια του άλλου.  

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εκρηκτική της χορογραφία, ενώ εμφανίστηκε με μια ολόσωμη διαφανή φόρμα κεντημένη με περισσότερα από 250.000 Swarowski, δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου ο οποίος την έντυσε και στον περσινό διαγωνισμό.

- ADS -


Την αυλαία άνοιξε η Conchita Wurst που τραγούδησε το «Heroes» του Σουηδού Mans Zelmerlow, που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2015. Ο Mans Zelmerlow με τη σειρά του τραγούδησε το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα, που ανταποκρινόμενη στην τραγουδιστική πρόκληση, είπε το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai» του Ουκρανού Verka Serduchka, νικητή το 2007. Η ενότητα έκλεισε με τον τελευταίο να ερμηνεύει το «Toy» της Νέτα, νικήτριας της περσινής Eurovision.  

Στη συνέχεια, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, η Ελένη Φουρέιρα πλαισίωσε την Gali Atari στο «Hallelujah», με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

Πηγή lifo.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΣΩ E-Mail

Δημοφιλή άρθρα, ειδήσεις, τα πάντα γύρω απο το έντυπο περιοδικό μας, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την Ελλάδα, την Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο!
- ADS -