Κατάμεστη Λεωφόρος – Δείτε τον Κούρκουλο να κάνει τάκλιν και τον Κωνσταντάρα τερματοφύλακα (video)

Ένα ρετρό ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

261
Λάμπρος Κωνσταντάρας / © Facebook

Hθοποιοί εναντίον δημοσιογράφων, την άνοιξη του 1963. Ευκαιρία να βγάλουν οι ηθοποιοί το άχτι τους για τις κριτικές των δημοσιογράφων λέει αστειευόμενος ο σχολιαστής της αναμέτρησης.

Ο χρήστης του Facebook «Η Γωνιά του Συλλέκτη» ανέβασε αυτό το ρετρό βίντεο στη σελίδα του για να θυμίσει στους παλιότερους τα νιάτα τους και στους νεότερους να δείξει πώς γέμιζαν κάποτε με κόσμο τα ελληνικά γήπεδα.

Μεταξύ των μελών της ομάδας των ηθοποιών διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος. Τον αγώνα παρακολουθεί και η ηθοποιός Τζένη Καρέζη με τον δημοσιογράφο Ζάχο Χατζηφωτίου. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ομάδες ηθοποιών και δημοσιογράφων δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την Άνοιξη του 1963. Μεταξύ των μελών της ομάδας των ηθοποιών διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος. Τον αγώνα παρακολουθεί πλήθος θεατών, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η ηθοποιός Τζένη Καρέζη και ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου. Χρέη ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα εκτελεί ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει το γύρο του θριάμβου.

Gepostet von Η Γωνιά του Συλλέκτη am Montag, 28. Januar 2019

Τον ρόλο του ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα εκτελεί ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει το γύρο του θριάμβου.

Πηγή athensvoice.gr