5-4-3-2-1 και Κωνσταντίνος Κουφός. Παρότι πολυ νέος στο μουσικό πεντάγραμμο, μόλις μία τετραετία, η παρουσία του έχει προκαλέσει αίσθηση.  

Δεν υπάρχει Ελληνίδα που να μην ένιωσε έστω και για λίγο «η πιο ωραία της Ελλάδας», άντρας που να μην είπε έστω και σε τσακίρ κέφι τα «ποτήρια μας ψηλά» και νέος που να μην τραγούδησε το χιτ του καλοκαιριου «τρελαίνομαι». Εκτός από ερμηνευτής είναι και ο δημιουργός των περισσότερων τραγουδιών του, γράφοντας τους στίχους και τη μουσική. Οι δρόμοι της ζωής τον οδήγησαν στην Αγγλική φιλολογία, η αγάπη του όμως για τις νότες και η αγάπη του κοινού για τα τραγούδια του, τον ανέδειξαν το 2016 ως τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, κερδίζοντας το βραβείο των Mad Video Music Awards και κάθε νέα του δουλειά είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Από τι ηλικία θυμάσαι τον εαυτό σου να ασχολείται με τη μουσική ή το τραγούδι; 

Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε και η μουσική και το τραγούδι, επαγγελματικά όμως ξεκίνησα από το 2015. Η αρχή έγινε με το «η πιο ωραία στην Ελλάδα».

Υπάρχει για σένα λοιπόν «η πιο ωραία στην Ελλάδα»;

Ναι, είναι η Ελένη Μενεγάκη. Τη θεωρώ ξεχωριστή τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως την τύχη μας τη δημιουργούμε μόνοι μας;

Πιστεύω πως για τα θέλω μας πρέπει να αγωνιζόμαστε. Εγώ έπρεπε να κυνηγήσω την τύχη μου , να τη δημιουργήσω και δόξα τω θεώ  πήγαν όλα πολύ καλά. Δούλεψα σκληρά, είχα ούριο άνεμο, καλούς συνεργάτες και καταφέραμε όλοι μαζί αυτό που αγαπάει ο κόσμος σήμερα.

Έχεις 55 εκατομμύρια views στο YouTube. Έχεις αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας και αν ναι, σε τι σε έχει αλλάξει όλο αυτό;

Εν μέρει το έχω αντιληφθεί, γιατί έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι υπευθυνότητες. Παραμένω όμως αυτός που ήμουν, με την ίδια παρέα, τους ίδιους φίλους, μένω στο ίδιο σπίτι που έμενα, έχω το ίδιο αυτοκίνητο που είχα και το σημαντικότερο έχω την οικογένειά μου να με κρατά σταθερά και προσγειωμένα στη γή. Χαίρομαι που στα live μου επικρατεί ένας πανικός, με τον κόσμο να με στηρίζει και να τραγουδά τα κομμάτια μου μαζί μου. Μου δίνει χαρά και ικανοποίηση η χαρά τους.

TEXT Ευρώπη ΣοÏλεμέ

Φώτο facebook.com/Kwnstantinos.Koufos.A