Μαρία Λάζαρη
Υπεύθυνη Coffeebrands

8 ερωτήσεις στη Μαρία Λάζαρη
Υπεύθυνη Coffeebrands

Πώς δημιουργήθηκε η ιδέα για τον… μπλε καφέ;

Από τον ουρανό, τη θάλασσα και το γαλάζιο που είναι το κυρίαρχο χρώμα της Ελλάδας… μιας Ελλάδας έτοιμης να την πιεις στο μπλε ποτήρι των Coffeebrands.

Τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό και συνάμα τόσο εθιστικό;

Η ποιότητα, η καθαρότητα και η εκτέλεσή του, σε συνδυασμό με τη μοναδική ατμόσφαιρα ενός Coffeebrands αρκούν για να σου ανεβάσουν τη διάθεση!

Χρησιμοποιείτε καφέ από ειδικές βιολογικές καλλιέργειες;

Ουσιαστικά οι ποικιλίες συλλέγονται από Βραζιλία, Κένυα, Αιθιοπία, Μέξικο και καβουρδίζονται στη βόρεια Ιταλία. Είναι 100% βιολογικός όπως και ο Megisto Espresso Bio και τα απολαμβάνετε αποκλειστικά στα Coffeebrands

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε προϊόντα με brand names ιδιοκτησίας σας. Ποια είναι αυτά και γιατί τα προτείνετε;

Όλα τα προϊόντα μας από τους φυσικούς χυμούς, τα Juice spot, το Art milk, το Art Cremig όπως και οι Megisto espresso, Chocolatina, Βiskoblue, Blueccino αλλά και τα snak με την επωνυμία Tsibame είναι αποκλειστικά brands ιδιοκτησίας μας και τα προτείνουμε γιατί… μια δοκιμή θα σας πείσει!

Πώς εκπαιδεύεται το προσωπικό σας;

Με τους καλύτερους baristi με εμπειρία της γευσιγνωσίας και των νέων τρόπων παρασκευής και κατανάλωσης των προϊόντων. Η εκπαίδευση γίνεται σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας καταστήματος και μότο μας είναι «το τέλειο ρόφημα στον σωστό χρόνο».

Υπάρχει ανταπόκριση στο εξωτερικό;

Υπάρχει αποδοχή και ζήτηση. 100 καταστήματα σε 8 ευρωπαϊκές χώρες μόλις σε 4 χρόνια.

Σε όσους σας συγκρίνουν με τον ιταλικό καφέ, τι απαντάτε;

Ότι “μυρίζουν” καλά, γιατί ο καφές μας φέρνει μαζί του ιταλικό αέρα! Το Megisto espresso & το Megisto espresso Bio καβουρδίζονται και ψύχονται στο καθαρό περιβάλλον της περιοχής των Δολομιτών στη Βόρεια Ιταλία. 

Η Ελλάδα της κρίσης μήπως τελικά είναι η Ελλάδα της ευκαιρίας;

Σίγουρα! Η κρίση βοήθησε στην εξωστρέφεια, μας πείσμωσε στο να αναζητήσουμε την καλύτερη ποιότητα και μας ωρίμασε, δίνοντάς μας κίνητρα να σταθούμε όρθιοι και ισάξιοι απέναντι στον ανταγωνισμό.

TEXT Ευρώπη Σοϊλεμέ

Φώτο Νικόλαος Ράδης