Kaiser's Ludwigsburg
Χρυσούλα Μπιμπισίδου / Shopmanager Kaiser's Ludwigsburg

Στο Λούντβιχσμπουργκ, ένα από τα αριστοκρατικότερα προάστια της Στουτγκάρδης, μπορεί κανείς να συναντήσει πλήθος Ελλήνων και να διασκεδάσει ελληνικά, παντρεύοντας τη Μπαρόκ, Ροκοκό και αυτοκρατορική αρχιτεκτονική της πόλης, με τις πενιές του ελληνικού μπουζουκιού.


5 ερωτήσεις στη Χρυσούλα Μπιμπισίδου,

Shopmanager στο Kaiser’s Ludwigsburg

Η Χρυσούλα με τον σύζυγό της Τάσο διατηρούν έναν πολυχώρο μαζικής εστίασης και διασκέδασης που κάθε Σάββατο βράδυ μετατρέπεται στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της πόλης, με μπουζουκοπενιές και αυθεντικές λαϊκές φωνές.

Δεν ονομάστηκε τυχαία Kaiser’s

Η ίδια μιλώντας στην ομάδα του ΈΤΣΙ μας εξηγεί γιατί ενώ είναι Ελληνίδα και μέχρι πρόσφατα τα ακούσματα και οι επιλογές της περιοριζόταν μόνο στην κλασική ξένη διασκέδαση, επέλεξε να κάνει στροφή 180 μοιρών. Η ίδια έχει εργαστεί σε ελληνικές επιχειρήσεις και ο σύζυγος της ήταν επιχειρηματίας και άνθρωπος της νύχτας σχεδόν όλα του τα χρόνια. Με δυο εστιατόρια στο βιογραφικό του και πολλή εμπειρία στο ενεργητικό του, δίνει πλέον τα ηνία των επιχειρήσεων στη σύζυγό του. Μια δυναμική προσωπικότητα, με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, αγάπη για το καινούριο και το αληθινό. Μέσα από το Kaiser’s βλέπει το όνειρο που ζούσε σε κάθε καλοκαιρινή άδεια επισκεπτόμενη την Ελλάδα, να γίνεται πραγματικότητα σε μια αριστοκρατική περιοχή. Από τη θέση του επιχειρηματία πλέον και ούσα μητέρα 4 παιδιών, συνειδητοποιημένη και αρκετά κατασταλαγμένη, επιλέγει να αφιερωθεί στη διασκέδαση των Ελλήνων. Μία προσωπικότητα που αγαπά την παραδοσιακή μουσική, έχει φιλοξενήσει αρκετούς καλλιτέχνες του είδους και έδωσε βήμα σε νέα ταλαντούχα παιδιά να τα γνωρίσει ο κόσμος.

Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε σαν επιχείρηση;

Πρώτα από όλα, η εμπειρία του τι σημαίνει πραγματική διασκέδαση, όχι μόνο στα live του Σαββάτου αλλά και τις καθημερινές, που ο κόσμος μετά το φορτωμένο εργασιακό του πρόγραμμα ψάχνει και θέλει να επενδύσει το χρόνο του σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με όμορφο ποιοτικό κόσμο, μέσα από τα καθημερινά διαφορετικά events που διοργανώνουμε. Για παράδειγμά κάθε Δευτέρα στο εστιατόριο έχουμε low carb μενού. Κάθε Πέμπτη έχουμε double time στο φαγητό, κάθε Σάββατο live μπουζούκια και κάθε Κυριακή τρώμε φρέσκο ψάρι. Η πρώτη Παρασκευή κάθε νέου μήνα είναι αφιερωμένη στα ζευγαράκια με candle light dinner συνοδευόμενη με live μουσικη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ποιότητα της πρώτης ύλης, τα καθαρά ποτά και το ευχάριστο προσωπικό, συντελούν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας επιλέγουν περισσότερο Έλληνες ή και ξένοι;

Μας επιλέγουν γενικά άνθρωποι που αναζητούν την ποιότητα. Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα διασκέδασης. Πάντως όποιος έρθει, θα ξαναέρθει κι αυτό είναι προς τιμήν μας.

Τι άλλες δυνατότητες δίνει αυτός ο χώρος;

Πέρα από αυτά που προανέφερα υπάρχει η δυνατότητα μεγάλων εκδηλώσεων, γάμων, βαπτίσεων και άλλων γεγονότων που απαιτούν πολλά άτομα. Οι τιμές είναι προσιτές και φυσικά είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις για οποιαδήποτε χρήση του χώρου.

Σε κάτι που δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα; Ποιο πιστεύετε πως είναι το μυστικό επιτυχίας ενός μαγαζιού;

Σε αυτό που δίνουμε μεγάλη σημασία είναι η επιλογή προσωπικού, πρέπει όλη η ομάδα να δένει και να υπάρχει κοινός στόχος. Σαν γυναίκα επίσης που είμαι, θέλω η κάθε γυναίκα που θα επιλέξει να έρθει με τις φίλες της στο χώρο μας, να νιώθει ασφάλεια.

Βρείτε το Kaiser’s εδώ: http://www.kaisers-ludwigsburg.de

TEXTΕυρώπη ΣοÏλεμέ

ΦώτοΝικόλαος Ράδης