Νίκος Ιακωβίδης: O ερμηνευτής φαινόμενο!

2563

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ακούσεις να τραγουδά και να μην τον αναζητήσεις με το βλέμμα. Καθηλωτική ερμηνεία, επιβλητική παρουσία.

Γεννήθηκε στην Καβάλα αλλά μεγάλωσε στη Γερμανία. Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 8 ετών και από τότε μέχρι σήμερα έχει ξεχωρίσει στον κόσμο της μουσικής, τόσο για τις συνεργασίες του, όσο και για τις φωνητικές του δυνατότητες.

Δε μιλάμε για έναν απλό καλλιτέχνη! Έχει μουσική παιδεία, ενώ έχει διδαχθεί την εκμάθηση 7 διαφορετικών μουσικών οργάνων. Έχει βγει πρώτος σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς στην Ελλάδα, στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Νταλάρας, με τον οποίο συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση της παραγωγής «Εμείς οι Έλληνες», ο Γιάννης Σπανός, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και αρκετοί άλλοι.

Η υπέροχη ομιλία και η συγκινητική ερμηνεία του Νίκου Ιακωβίδη στην εκδήλωση της Betano Deutschland προς τιμήν του Λευτέρη Πετρούνια στη Στουτγκάρδη 

TEXT:Ευρώπη Σοϊλεμέ